Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Vi vill ge en jättebukett med tulpaner till Jakobssons åkeri i Hallen, för att de sköter om vår väg så otroligt bra. Det är alltid plogat och sandat, då vi morgontidiga resenärer ska iväg.

Dagens Ros till Folkets Hus i Strömsund som ordnade Länsdans för alla FUB medlemmar i Länet, synd att det inte kom några från andra kommuner. Det blev en toppenkväll i alla fall. Tack.

Dagens blodrödaste ros till alla mina älskade jobbarkompisar på världens bästa arbetsplats; Hemvården i Hackås-Oviken. Låt oss inte bli uppgivna i vår kamp för att få behålla vårt hälsobefrämjande och lönsamma 3-3 schema. Stor eloge till er som tar fighten med makthavarna.

                                           

En bukett röda rosor vill vi ge till HEO Olofsson för att han skottat vår övergång vid järnvägen. Han är guld värd.

Tusen tack Mia Persson med familj som arbetar på Storsjöbadet för att ni hjälpte mig med schampo-problemet. Tusen tack även till Sofia Sannemo med familj för att ni hjälpte mig med extraschampo. Ni ställer upp när det behövs, tack!

Vill ge personalen på ortopedavdelningen i Östersund alla de rosor som går att ge. Vilken enormt trevlig, engagerad och kunnig personal som även kan bjuda på sig själv. Det klagas på sjukvården men när man väl ligger där så inser man vilken samhällsresurs de är och är det någon yrkesgrupp som ska ha höjda löner så är det denna grupp.

Vi vill ge våra grannar, familjen Landén i Mörsil en bukett vårtulpaner som hjälper oss när vi behöver hjälp. Tack

Ett fång med ljuvliga tulpaner till ägarna på Kebab City som hjälpte mig när jag hade blivit utlåst. Så otroligt hjärtliga och hjälpsamma människor träffar man inte varje dag. Tusen tack.

Mer läsning

Annons