Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

En stor bukett med rosor vill vi ge till Mats Ottosson, Per Moverare och Peter Eklund, som fixade skidspåret till vårt skidlopp på Stallets förskola. Tack ska ni ha, tänk vad ni är bra.

En stor röd ros till vår mamma för att du alltid finns där för oss. Och lyssnar när vi behöver prata. När saker och ting är svårt så hjälper du oss alltid med dina råd och tips. Du är världens bästa mamma och vi älskar dig så otroligt mycket. Tack för att du finns.

Vill ge en stor bukett rosor till ”änglarna” på NÄVA. Ingen nämnd och ingen glömd. För den fina och goda omvårdnaden jag fått, den tid jag var där. En underbar personal. Ett hjärtligt varmt tack och en kram.

Famnen full av rosor till Ovikens spelmanslag som var med på sopplunchen i Myssjö sockenstugan och gladde oss med sin musik. Vi gör oss till tolk för alla som var där. Tack!

Tack snälla Hans-Gunnar och Susann som fixade en helkväll i Sundsvall med buss och allt. Inte att förglömma Ulla och Börje.

En stor bukett rosor och ett varmt tack vill vi ge till Hasse, Ernst, Bertil och Ulf som hjälpte oss så att vi fick prova på curling. Vi hade jätteroligt, varma hälsningar från

Mer läsning

Annons