Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Vi vill ge världens bästa momma Britt-Marie Forslund och ”moffen” Hans Borgh en jättestor bukett med de finaste tulpaner för att vi har fått varit hos er på vårt sportlov, för skoterturer, grillning, snögubbar, snöhästar och pizza i Hallen. Tusen tack för ett rolig lov, det gör vi gärna om. Många kramar.

Jag vill skicka en stor burk kattmat till världens bästa kattvakter. De heter Maj-Britt o Nils-Oskar Eriksson. Så fort matte går ut (hon är ju den bästa förstås) så får jag vara hos dem. Där gör jag som jag vill. Tänk om alla katter fick ha det lika bra som jag. Sen kommer Lars Ove med godis varje gång vi ses. Jag har charmat alla. Tack att ni finns. Världens mest bortskämda katt fast matte säger omskötta!

Vi vill ge en stor ros till Sven-Erik Nilsson, Hede, för att han tog bort all snö från vår altan på Hedegården. En ros även till Inga-Britt Backman för all hjälp vi får.

Vårens finaste blommor till Sofia Bergvall och Monica Danielsson. Ni är värda en underbart vacker bukett blommor, för att ni ridit och skött om våra hästar i helgen då vi var med barnen på sportlov. Vad skulle vi göra om vi inte hade er? Även att ni skötte om Max var guld värt. Många Kramar.

Dagens ros till Martin och Jessica Nilsson Bräcke för er hjälp i samband med farmors flytt. Ni var enormt duktiga. Ett stort fång rosor till er.

Vi vill ge en stor vårbukett till Storsjögläntans personal för all hjälp och stöd till vår mamma Svea Norlings sista tid i livet, både på Östersunds sjukhus och i hennes hem i Rätan.

Vi vill ge personalen på avd. 107, gyn, en stor vårbukett för ert vänliga bemötande och omvårdnad av vår mamma Svea Norling, samt ert stora tålamod med oss familjer som var närvarande i både tid och otid.

Dagens ros till flickorna på OK Körfältet som på lördagskvällen den 7 mars hjälpte mig att få upp tankluckan, men tyvärr så gick den inte få upp. Sådan service borde alla tankställen ha.

Mer läsning

Annons