Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Jag vill ge mina två söner Herbert och Åke Jacobsson, Stugun, en stor bukett med rosor, tack och kram för all hjälp jag får.

Ett stort tack till Anders med personal på Brunkullans krog för en bra och trevlig praktiktid.

En stor ros till mina vänner Mira och Malin för att jag gillar dom jättemycket och dom är en stor del i mig. Tack för att ni finns puss och kram.

Var sin stor bukett vårblommor vill jag ge till de två damer som så proffsigt tog hand om en manlig passagerare på linje 45 mot Sveg den 12mars 17.05, som så olyckligt slog huvudet i bagageluckan på bussen. Fick aldrig tillfälle att tacka er för jätteinsatsen ni gjorde.

Jag vill ge min momma och moffa Brita och Astor i Hammerdal en fin tulpanbukett, för att de hämtar mig från skolan ibland. Kramar från

En fin vårbukett vill vi ge Orvar Nilsson i Solberg Fyrås, för att han drar upp så fina skidspår! Och även en bukett till den som fixade belysningen till spåret. Hälsar

Vi vill ge vårens vackraste ros till Birgitta Westergren HEDE Hon kommer vecka in och vecka ut mån och tors och läser för oss på Hedegården Tack snälla och du ska veta att du är efterlängtad varje gång.

Mer läsning

Annons