Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Rosor i mängd och ett stort tack för den fina ”Schlagerunderhållningen” på Centrum i Hammarstrand. Dessa vill vi sända till körledaren Marie Källström, Stugun- och Borgvattnets körer, samt Jan Åsslin och Sture Nilsson som bidrog med musik. Och naturligtvis ska även Berit Källström ha en ros för sin ”städgummesketch”. Vi vred oss av skratt. Ni var alla fantastiska.

Tusen tack till Käloms bybor och övriga deltagare, för den stora uppslutningen vid helgens friluftsdag och för era generösa gåvor till vårt lotteri.

Jag vill ge ett fång rosor till min underbara vän Eva-Liz Dahllöw i Gravasund. Hon är så omtänksam och kärleksfull i livets olika skeden. I med- och motgång finns hon där med ett äkta engagemang som innebär ”ren och skär” lycka. Hon är en fantastisk vän, medmänniska, fru, mor och djurvän som ger av hela sitt hjärta-alltid. Tack för att hon finns!

Jag vill ge den största bukett rosor som någonsin skådats till min underbara bonus-storasyster för att hon är bland de finaste människor jag träffat. Ingen kan få mig att skratta och må så bra som hon gör. Hur dåligt jag än gör så mår jag bra igen i hennes närhet.

En stor vårbukett till Wolfgang Reineken som hittade min bilnyckel och satte fast den på vindrutan. Tusen tack.

En stor bukett tulpaner vill vi ge till Litsongans förskola. Tack för att ni bjöd in oss till er härliga gård. Vi hade en toppendag med er.

En stor rosa ros till alla som stannar och tänder ljus och sänder Shira en tanke vid olycksplatsen i Trångsviken samt besöker hennes viloplats och även tänder ljus där. Tack.

Ett stort fång vårblommor till Olle Höckert, för de studiecirklar i Mobilär som du hållit för oss pensionärer.

Vi vill ge dagens ros till Evald Enevåg i Älghallen som tack för att han skottat av snömassorna på taket till mitt firtidshus.

Jag vill skicka dagens ros till min farfar och farmor som är bäst i hela världen och som tar handom mig när jag är sjuk.

En fin vårbukett vill vi ge personalen på akuten, hia och medicin avd. 210. Tack för gott omhändertagande av vår mamma och oss anhöriga under mammas sista dagar samt vid hennes bortgång.

Mer läsning

Annons