Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

En jättestor vårbukett vill vi ge till Rätans Kyrkliga Syförening för den penninggåva vi fått. Den ska gå till att sätta lite guldkant på tillvaron för oss boende.

Himlavalvets alla stjärnor och planeter vill vi ge till ABF:s cirkelledare Katarina Stenberg, Tänndalen för hennes fantastiska kunskap som hon har delat med sig av till oss.

En bukett vårblommor till ”tjejen” som körde oss till Furuparken söndagen den åttonde mars när vi fick fel på bilen på Bangårdsgatan. Vi hann fram till bingon tack vare dig. Ett stort tack för att du var så bussig.

Ett stort tack till mina underbara arbetskamrater Hemtjänsten i Brunflo, för uppvaktningen och en mysig kväll tillsammans, när jag nu går i pension. Glömmer er aldrig. Stor kram.

Vi vill ge dagens ros till familjen Fredman och deras hundar. Tack för att vi fick komma och åka hundsläde, grilla korv och leka hemma hos er. Tack också till er föräldrar som hjälpte oss med skjutsar och bjöd på skotertur.

En vacker vårbukett till min underbara mammma Tania Palm för att du alltid ställer upp och hjälper oss med barnen. Vi älskar dig.

En stor vårbukett vill jag skänka mina vänner och släktingar, inte minst Ulla, för allt stöd jag fått. Tack snälla ni.

En stor bukett rosor till Bo Holmberg som hjälpt oss med veden i vår. Du är pålitlig och bäst.

Mer läsning

Annons