Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

En jättebukett tulpaner till alla personal på barnavdelningen 108 på Östersunds sjukhus som tack för all hjälp när Kristoffer bröt sin fotled fredag den 13 mars. Ni är så himla snälla och hjälpsamma.

Rosor i mängd till Bardagruppen och alla medverkande i deras framträdande med teaterstycket ”Dunderklumpen” i Gällö Folkets Hus den 18 mars. De var jätteduktiga och levde in i sina roller. Lycka till i fortsättningen. En blomsterbukett till alla som ställde upp och gjorde kvällen jättelyckad.

Dagens ros till Ing-Marie och Olle Jonsson i Bodsjöbyn som erbjöd sig att handla åt mig när jag var nere för räkning efter en operation. Det är härligt med fina grannbybor.

Jag vill sända en tacksam hälsning till all personal på psykiatriavd 1B samt 5A för deras enormt engagerande och professionella mottagande av mig. Deras omtanke och hjälpsamhet och förmågan att bistå med en hand eller ett par värmande ord gjorde att ångestens förvridna ansikte var uthärdligt under gryningstimmarna. Ett nät av familj och goda vänner och en vårdapparat som fungerar är ett måste för att hantera depressionens destruktiva natur.

Vi vill sända en stor bukett tulpaner till Carina Fransson för att hon står ut med de mesta. Ta vara på all ledig tid du har.

Stora buketter med vårblommor vill jag ge till Ortopedmottgningen Östersunds sjukhus, läkare Roger Skönneberg, Operationssyrror Irma och Maria

som opererade mej, och allt gick så smärtfritt och bra. Ni är underbara. Kramar.

Mer läsning

Annons