Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Ett fång med tulpaner vill vi ge till Disa och Holger i Handsjöbyn för att ni tog hand om grabbarna när vi var i Göteborg med Josefine. Ni ställer alltid upp när vi behöver hjälp. Ni är guld värda. Kram.

Ett stort fång av härliga tulpaner till var och en i vår fantastiska gympagrupp i PRO Oden. Tack för den här terminen och ha en skön sommar!

Ett stort fång av vårens vackraste tulpaner vill jag ge till all personal, ingen nämnd och ingen glömd, på ortopeden, avd. 206 vid Östersunds sjukhus. Ett hjärtevarmt tack för den fantastiska omvårdnad jag fick under min långa vistelse hos er. Ni hjälpte mig komma tillbaka till livet!

En stor bukett rosor vill jag ge dig som lämnade in påsen från Guldfynd, med en doppresent, till polisen så att jag fick tillbaka den. Tur att det finns snälla medmänniskor! Tack så mycket!

En stor vacker vårbukett och en jättekram till personalen på avd 14 Lungavdelning, Östersunds sjukhus. Ni har varit underbara i er omvårdnad av vår mormor Elsa under hennes sjukdom. Tack för det fina stödet ni gett oss.

Mer läsning

Annons