Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Rosor till er som orkar kämpa, inte bara mot egen psykiska ohälsa, utan också mot myndigheters idiotiska beslut.

Jag vill ge famnen full av färgsprakande tulpaner till fam Granbom-Jansson i Mo, Lit för att ni är så fantastiskt snälla och hjälpsamma. Tack snälla IngaLill, Uffe, Niklas, Mia och Sara för all hjälp med flytt, bilhaveri mm, mm. Tänk att det finns änglar som ni. Bamsekramar till er alla.

En stor vårbukett vill jag ge till Anette Grangert och Anna Sandin på Frösö BVC samt Anna Lundmark på akuten som hjälpte mig den 16 mars när jag var sjuk.

Dagens ros vill jag ge till Ingrid Sandberg som är resurssamordnare på Såpkullens vårdcentral. Tack för för ställde upp och stöttade mig när jag hade lite krångel med försäkringskassan. Det var skönt att ha någon att luta sig emot när man inte är van. Du håller alltid vad du lovat. Tragiskt bara att projektet blir nerlagt när det fungerade så bra.

Dagens rostill ”traktorförare” Ulf Olsson. Han har fixat bort all snö på Lövsta Aktivitets Center så att planerna är spelklara.

Tusen rosor och ett stort tack till Micke, Anders B, Henrik och Anders J som har tränat Sundsjö innebandy P12 denna säsong. Ni är guld värda för all tid och engagemang som ni lagt ner på detta.

Ett stort fång med vårblommor vill jag ge till IngaLill Lindblom och Bent-Olof Löfstrand som har hjälpt och stöttat mig under min sjukdomstid. Ni är fuld värda. Kramar från Sussi, katta också.

Stort tack till alla våffelgäster som förgyllde vår dag på Bystugan i Handsjön. Glad vår allihop.

Mer läsning

Annons