Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

De finaste rosor vill vi ge till all personal vid hemtjänsten och Bergegården i Stugun som gett vår mamma Gunborg Johansson så fin omsorg och vård under lång tid. Tack.

Ett stort tack och ett fång tulpaner till Vivi-Ann och Helén för en underbart god middag med klädvisning i Bringåsens bygdegård den 2 april. Ingen kan som ni få det att stämma.

Ett stort fång av vårens vackraste tulpaner vill jag ge till all personal, ingen nämnd och ingen glömd, på ortopeden avd. 206 vid Östersunds sjukhus. Ett hjärtevarmt tack för den fantastiska omvårdnad jag fick under den långa vistelsen hos er. Ni hjälpte mig komma tillbaka till livet!

En stor bukett med ”tussilagosolar” till mina arbetskamrater på dam- och herravdelningen i Domus. Tack för att jag blev så väl bemött och har fått arbeta i denna glada och positiva anda det sista halvåret. Förlåt att jag inte fixade att säga hej till er. Kram.

En stor bukett med rosor vill jag att alla mina vänner, min underbara familj, nära och kära samt Kjell med sin gura, som jag fick en kväll i natura skall ha. En stor kram även till Isabell för mycket god mat.

En vacker vårbukett vill jag ge till det par som hittade mitt körkort på isen vid starten till Amundsen Race. Ringde mig och kom hem med det. Tusen tack.

En vacker påskbukett vill jag ge till världens bästa kompis, Eva Vestermark i Strömsund. Tack för att du finns. Kramar.

En jättebukett med röda rosor för all hjälp till killarna som i söndags åkte skoter mellan Jorm och Risede.

Mer läsning

Annons