Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

En bukett vårblommor av oss ni judodeltagare får, vars resultat i tidningarna ej står. Guld- silver- och bronsmedaljer ni fick, hoppas det er alla gav en kick. Glad Påsk.

Jag vill tacka för en jättekul vecka hos er på Musikbygget. Det har varit ”banjo och träskor”, eller hur Micke.

Ett stort fång vårblommor till ”våra” härliga seniordansare och tack för överraskningen. Kram.

Varsin stor vårbukett till Eva Edler och Marita Englund för att ni ordnade en trevlig tjejfest med god mat och roliga aktiviteter

Ett stort fång liljekonvaljer och tulpaner vill vi ge hela personalen på Bergegården, Stugun, som tack för den fina vård och omsorg vår mamma, Maja Fredholm, fick sina sista år. Det är en stor tröst för oss att veta.

En stor vårbukett vill jag ge till vikarierande kyrkvaktmästaren i Lockne, Anders Dagesson. Han letade rätt på mina glasögon i kyrkan och kom hem till mig med dem. En blomma också till Kristina Kojan för all hjälp hon gav mig.

Dagens vassaste tistel till dig/er som natten lördag till söndag förstörde mina tjejers skoter som stod fastkörd brevid vägen i Norderåsen. Hoppas du sover gott om natten och att du tyckte de hade nån mening med att de ska stå för självrisken och att de är utan skoter på lovet.

 

Mer läsning

Annons