Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

En stor bukett rosor till Disa och Holger Bodin med barn och barnbarn för den trevliga festen på Handsjöns Bystuga.

Många vackra vårblommor till Jenni och Henka med personal. Tack för fantastisk mat och suverän service. Vi kommer tillbaka nästa år.

Dagens ros vill vi ge alla våra sponsorer som skänkte priser till vår pimpeltävling den 7 april. Stort tack till alla trevliga fiskare som gjorde denna kvällspimpling möjlig. Hoppas vi ses nästa år.

Vill tacka Hubbe för experthjälp vid uppsättandet av vårt garage. Det hade aldrig funkat utan din hjälp.

Jag vill ge en stor bukett rosor till Merit, Anna och Catherine på Näldenskolan. Tack för att ni gjorde min praktik till fem roliga och innehållsrika veckor. Ni har lärt mig mycket i verksamheten och varit hjälpsam med mina uppgifter. Ni har släppt in mig i arbetslaget och jag har fått skratta varje dag.

Med en stor bukett rosor vill jag tacka Inger och Gösta Alm för ytterligare en gåva från er. Det har varit till stor hjälp för mig i många situationer. Tack Snälla.

Famnen full av rosor till all personal i hemtjänsten, nattpatrullen och distriktssköterskor inom Karlslunds-området. Ett varmt tack till er alla för all empati och omsorg ni gav våra föräldrar Nanja och Zeth Blomstrand. Ett särskilt tack till biståndshandläggare Monica, sjukgymnast Klara och arbetsterapeut Mona-Britta. Tack vare er hjälp blev det en trygg och fin sista tid för pappa efter mammas bortgång. Kramar.

Mer läsning

Annons