Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Vill ge en stor bukett av de finaste vår/sommarblommor till var och en jag arbetat med på korttidsboendet pl 2. Gäller både dag och nattpersonal och alla syrror som funtits hos oss, ingen nämnd ingen glömd. Nu när vår verksamhet läggs ner och vi alla går vidare till andra arbetsuppgifter önskar jag er lycka till.

Dagens ros vill vi ge bingon i Skucku och Vigge för trevligt bemötande och bra stämning. Vi vill också ge en särskild ros till deras kökspersonal för ett gott och bra fika.

Vill ge de vackraste av vårblommor till Diana Fernlund, Myrviken för hennes otroliga engagemang vilket gjorde att mötet och demonstrationen mot uran i Oviken blev en succé. Diana har gjort ett fantastiskt jobb. Kram och tack.

Dagens ros får Mia på Hälsocenter för att du kämpar på med ”vårat” gym. Bra jobbat med att få fart på oss otränade latoxar.

Många rosor till mina härliga arbetskamrater på Thoméegården i Mörsil. Ett jättetack för den fina förpresenten. Kramar till alla.

Dagens ros vill vi ge till Pernilla Grip i Torvalla för att hon har klarat sin dekoratörsutbildning. Vi är så stolta över henne.

Mer läsning

Annons