Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Den finaste vårbuketten och tack till Lilian Bergqvist som stöttat och hjälpt oss till att bli en bättre fungerande arbetsgrupp. Blommor även för den speciella händelsen den 9 april.

En bukett nyplockade fräscha rosor där daggen ännu glittrar på bladen vill jag ge doktor Håkan Garli på Frösö hälsocentral för hans professionalism, kunnande och trevliga bemötande. Sist men inte minst för hans tålamod.

Ett stort tack till alla ni som har ”raggat” sponsorer till Offerdals IF. Ni gjorde ett strålande jobb. Ett tack även till er som vill sponsra våra barn och ungdomar i år.

Vill sända en backe full med blåsippor till Lars-Göran Larsson i Undersåker som fixade en fantastisk helg med mat, musik, sång och massor av sol. Dela med dej till dina ”kökspigor” Carina, Eva, Monica och Rolf samt musikgästen Mikael Eklöv. Stort tack från alla ”Gudars-volontärer” som var med.

Jag vill ge dagens ros till mina älskade föräldrar Ragnar och Milly för att ni är så snälla och alltid ställer upp.

Ett stort tack och en vacker bukett med rosor till Gyn, avd 14, dag- och nattpersonal inom hemtjänsten, distriktssköterskor, arbetsterapeut och Storsjögläntan som ställt upp till hundra procent för Ethel under hennes sjukdomstid

Vill ge en fin vårbukett till Offerdalskören och dragspelarna för en trevlig kväll med sång och musik i Krokoms kyrka. Tack till Anette. Från oss alla som var där.

Mer läsning

Annons