Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Ett stort fång rosor och ett stort tack till all personal + Chippen för den trevliga och händelserika veckan hos er på Brännagården.

Dagens ros till före detta Seko Jämtlands styrelse som har gett oss respons och ekonomiska förutsättningar för att förgylla och aktivera sekoveteranernas fritid som resor, föreläsningar, kulturdagar och kurser. Vi vill samtidigt tacka för de åtta år vi haft förtroendet.

Vårens största tussilago vill jag ge till Gunnar Backström i Stugun som var hit en kväll och fixade min bil i körbart skick. Han hade med sig två väninnor som också får vara med på hälsningen.

Dagens finaste Vårshow-bukett vill vi skicka till Er alla, dansare och ledare, som medverkade på Wendlas underbara dansuppvisning, den glädje, stolthet och spänst, som gladde oss mycket. Härligt med alla dessa fina ungdomar. Varmt tack och lycka till med Er dans in i framtiden.

Rosor, pussar och kramar till mina fantastiska medarbetare på Wångens wärdshus: Ingrid, Fanny, Karin, Maria, Anna-Lisa, Gutten och Anders. Tack för den goda påskpresenten.

Mer läsning

Annons