Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

En ros till er alla (ingen nämnd och ingen glömd) som hjälpte mig med festen i Skucku. Utan er hade det inte blivit något. Tack.

En stor bukett blommor vill jag ge  Helen och Kicki i Bispgården som tack för att dom har tränat oss hela vintern. Ni har varit toppen, önskar er en riktigt skön sommar så ses vi i träningslokalen till hösten igen. Kramar.

Bukett av vårblommor vill vi ge till entusiasterna för Hackås Båthamn, som ordnade stor majbrasa och möjlighet till förtäring. Särskilt tack för att arrangörerna så omtänksamt gjorde sina inköp hos ortens livsmedelsbutik. Så gör människor som tänker framåt! 

Dagens rödaste ros vill vi ge SPF:s spelmän i Strömsund. Tusen tack för att ni kom och spelade och sjöng för oss på Strömsunds sjukhem. Det blev mycket uppskattat. Varma hälsningar.

En vacker vårbukett till alla vännerna i te-dansklubben. Tack för all omtanke som ni visat på olika sätt. Nu tränar jag och hoppas att vi ses till hösten. Kram.

Vackra vårblomsterbuketter till personalen vid relaxavdelningen på Storsjöbadet för deras mjuka, fina sätt.

En stor bukett rosor till var och en som ordnade den fina middagen på Strömbacka i Strömsund. Ingen nämnd och ingen glömd. Ni är guld värda.

Tack för ditt bidrag vid Diakonias insamlingsdag i Brunflo under valborgsmässoafton. Det gav 3 251 kronor till det globala miljöarbetet. Eftersom Sida bidrar för varje krona, blir det en riktigt stor summa i slutänden. Vi hoppas också att många nappar på foldrarna ”Bli förändringsfadder”.

Mer läsning

Annons