Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Ett fång av vackra vårblommor vill vi ge Roger Näslund för att han har skött om vägen så bra i vinter. Bättre snöskottare kan inte finnas. Tack.

Tacksamma trafikanter i Nästeln

Annons

En lika vacker bukett vitsippor som jag fick av Gunnel, till Mikael Leander, Ingrid Larsson och Yvonne Wengler för all hjälp jag fått när jag var sjuk. Tack.

Vill ge min underbara morbror och hans fru en stor bukett rosor för att jag älskar dem. Ett extra plus till min morbror för att han tar hand om sin ALS-sjuka fru.

En stor vårbukett och tack till alla som skänkte priser till Anders Olofskolans pimpeltävling på skärtorsdagen.

Vi vill tacka Ronny och Ingvar med en stor blombukett, för det jobb dom lagt ner i samband med SM i armbrytning i Strömsund i helgen. Det har aldrig gått utan er.

Den finaste vårbuketten vill vi ge till Åsa Edström för att hon tillsammans med sin Björn Åslin var ute på kvällen/natten ”sista april” som ensamma föräldrar på byn i Hammarstrand! En stor eloge till Åsa som grep in och omhändertog flickan med det slagna ansiktet, till dess en ambulans kom till plats. Även det din förtjänst eftersom du larmade SOS. Flera föräldrar som du/ni borde finnas!

Mer läsning

Annons