Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Sänder en fin vårbukett till Edith, Nils-Ivar och Thore som spelade glada låtar med sång på Kaxås bygdegård den sista april. Tack även till arrangörerna för kaffe och gott bröd och en trivsam kväll.

Vi vill skänka en stor bukett rosor till Östra Jämtlands dragspelsklubb för vårsupén på Älgkorsberget, Bispgåden. Fin underhållning, god mat och jättebra artister. En topppenkväll.

Ett stort tack till alla positiva köpmän och företagare i Strömsund som skänkte så fina priser till vårt Valborgslotteri. Samt ett stort tack till Vattugalarna för många vackra vårsånger.

Vi vill ge ett stort fång rosor till Husmor Carina Blad med personal på Birka folkhögskola, för den fantastiska servicen vi fick den 29 april.

Vårens finaste bukett med blåsippor vill jag ge till Arne Nilsson och Henry Söderström för att ni spelade ”Jämtlandssången” då jag skulle överlämna presenten till Sam Samberg på SKPF:s 60-årsjubileum. Tack för hjälpen. Ni gjorde så jag kände mig mindre nervös. Kram.

Änglar finns i Husås och de kör fyrhjuling. ”När nöden är som störst är hjälpen som närmast” är ett gammal ordspråk. 1000 tack till Husås två tuffaste killar, Henrik och Jörgen.

Mer läsning

Annons