Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

En stor bukett vill jag ge till er alla som gjorde mina dagar i Örebro så minnesrika. Ett särskilt tack för Jämtlandssången.

En vacker bukett vill vi ge till Vivi-Anne och Gillis Eriksson som ordnade allt så bra vid vår resa till ”hemlig ort”.

Tiotusen röda rosor vill vi skänka Er, Anette. Birgitta och Sigge för det goda fikat mm under året som gått.

Vårens vackraste bukett vill skicka till styrelsen i Järpens Undersåkers Kalls PRO för den trevliga samvaron i vackert väder i Undersåkers semesterby. Vi trivdes som ”fisken i vattnet” men uppe på höjden där semesterbyn är.

En bukett rosor till den underbara personalen på Fjällgatans gruppboende Ett varmt tack.

En stor vårbukett till alla er som hjälpte oss med sökandet av våra hundar Alice och Buster som fick komma hem till oss igen efter fjorton timmar på skogen. Tack så jättemycket.

Ett stort fång med sommarblommor vill jag ge min kära kund Lisa Ulander, Bräcke. Du gav mig en av dom finaste presenter jag någonsin fått och du förmedlade vad du menade på ett enastående sätt. Från djupet av mitt hjärta, ett stort tack.

Tack för en lyckad vårmarknad. Jag konstaterade att Östersund och övriga Jämtland får vara lyckliga som har vårt underbara Jamtli.

Varma goa kramar till ambulans- och sjukvårdspersonal, farmor Inga-Lill och farbror Lennart samt till den vakande skyddsängeln som hjälpte oss när olyckan var framme.

Ett stort fång rosor till personalen på Önevägen för att ni hjälpte Bengt att flytta. Ni var fantastiska. Tusen tack.

Vi vill tacka alla som ställde upp på vår städdag den 16 maj på Munkflohögens Bygdegård. Ni är värda massor med rosor allihop.

Vi vill tacka alla som har gjorde Vattudalsskolans melodifestival 2009 möjlig. Estetiska programmet på Hjalmar, Gunilla och Leif på Folkets hus, Benka, Jury, kommunala musikskolan, Helens kläder, alla personal från skolan som har hjälpt till och sist men inte minst, våra elever i årskurs 9. Ni är fantastiska.

Mer läsning

Annons