Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Dagens vackraste blommor vill jag ge till läkare och övrig personal för ett trevligt bemötande och god vård. Remonthagens Rehab avd F. Tack ska ni ha allesammans.

Ett stort tack till Folkets Hus i Bräcke för de fantastiska operor från Metropolitan i New York som ni har bjudit oss under det senaste året. Ett extra tack till de fina ungdomar som har tagit emot publiken. Likaså till personalen som har gjort i ordning den goda plockmaten till pausen.

En stor bukett vackra blommor och tack till alla ledare och dansare på Dawes för en underbar vårföreställning.

Dagens fyrklöver vill vi ge till personalen på Mittnabotåget som gav oss bra service vid vår resa till Trondheim tur och retur den 8 maj.

Massor av rosor vill jag ge till Ingeborg och Sven-Olof som alltid ställer upp och hjälper mig med bland annat blomvattning och diverse saker när jag är bortrest. Kram.

En busschaufför, en busschaufför, det är en man med gott humör. Och det har ni verkligen. En jättefin ros till alla trevliga busschaufförer från Länstrafiken Östersund-Brunflo-Tandsbyn. Det var alltid roligt att åka med er.

En stor sommarbukett till Lars-Åke i Hammerdal och Tor i Skärvången som ordnade vinster till vårt lotteri, samt till de medlemmar i föreningen som också skänkte vinster, det blev ett fint lotteri och en extra ros till Kicki Svensson för allt det goda brödet.

Dagens ros  till Anders, Ola, Mats, Thomas, Ulf med flera, som gjorde Lövstadagen så lyckad. Särskilt tack till ”arbetsmyran” Göran Persson som är ny i gänget.‑

Mer läsning

Annons