Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Jättemånga rosor till Berit, Linda, Håkan och Jonas föräldrar som följde med eleverna i 9b på Lugnviksskolan till Göteborg på deras skolresa. Härligt att allt gick så bra och att ni orkade. Oändligt mycket tack.

Tusen tusen tack Pontus med Corvetten, för att du med så kort varsel kom för att skjutsa Simon och Jossan till balen 26 maj, när Simons föräldrar misslyckats med färdmedel åt dem. Det blev lyckat – kanonbra. Vi skall återgälda detta.

En bukett vackra ängsblommor vill vi skicka till Gunilla på pedagogiska hörselvården, tolkarna Rosemarie och Gunvor och vår duktiga lärare Kristina Petri! Tack för tre lärorika och fina dagar med TSS-träning. Vi ser fram emot ett återseende till hösten och önskar er och Strömsundsgänget en härlig sommar.

Stort fång med rosor vill vi ge till Disa, Holger, Malin, Roger, Simon, Jocke, Josefine och Oskar för all hjälp vid butikens 1-års jubileum. Tack.

Vårens läckraste bukett vill vi ge till bandet Norrland från Strömsund. Ni är bara bäst. Tusen tack för den goda maten och den givande underhållningen i lördags. Detta lever vi på länge. Vi ser verkligen fram emot höstens Popsnöre. Ni har verkligen livat upp på byn igen med er spelglädje.

Försommarblomster i massor till lärare och elever vid Wargentinsskolan BF 3 som tack för medverkan före och under Familjehelgen i Åre 15 – 17 maj 2009. Lycka till i framtiden från oss En hälsning och tack även till Anders E och Olle M. Ett stort tack till personalen på hotell Åre Continental Inn för trevligt bemötande och god service.

Den största och vackraste sommarbuketten vill vi skicka till våra fantastiska föräldrar på Västringens förskola i Strömsund som ställer upp varje år och gör så fint på vår gård och dessutom är såå trevliga. Tusen tack för all hjälp och ha en skön sommar, önskar personalen på västringens förskola

Världens finaste bukett till alla som hjälpt till att söka Johannes – Bernt, Lennart, Ingrid, Cristine, djurdoktorn och många, många fler. Vi älskar er alla.

Mer läsning

Annons