Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Rosor vill jag ge till Gunnar Fjellner, Rickard Jonsson och Siv Nyman på Hembygdsgården i Vemdalen som bjöd in till en sevärd Konstutställning med verk av Per Löfstrand.

Blommor i mängd till Kia, Pernilla, Gunilla, Christer, Anders B och övrig personal från BUH som medverkade vid Familjehelgen i Åre 15 –17 maj 2009. Ett stort tack även till Ewa L och MonaLisa N för ert stora engagemang.

Tusen tack och många sommarblommor till alla er natt-arbetande kamrater på Svenstaviks-sjukhem, Myltblomman och andra platser, som bidrog till och ordnade den trevliga överraskande festen för mig. Tack till Gunvor och Linn för intressant och givade vinprovning.

En stor ros och ett jättetack till var och en av Gunbritt och Sven Jernberg, Ingrid Aronsson, Marita Johansson, Solan och Mogga Jörgenssen för era insatser vid Öppet Husdagen bakstugan Ösa.

Massor av rosor till alla er som på olika sätt bidrog till att Åre kulturskolas musikal, Burning Ambition, blev en så otroligt underbar show. Mycket samspelta och proffsiga eleveroch lärare. Ni är bäst.

Mer läsning

Annons