Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

En stor bukett rosor till ungdomarna och personalen på Bringåsen HVB! Jag hoppas att ni vet hur underbara och hur viktiga ni är.

Sommarens finaste blommor vill vi ge Marita Möller Imnäs, Orrviken för att hon tar hand om blommorna och katten Måns när vi är borta. Trevlig sommar och tusen tack.

Ett stort tack till årets konfirmander från Hammarstrand och Bispgården. Det har varit en förmån för oss att får vara med Er. Lycka till i framtiden.

Vi vill ge en stor bukett med rosor till Elisabeth Björklund och Else-Marie Sivertsen, samt övriga inblandade,för en minnesvärd konfirmation i Föllinge i pingst.

Ett stort varmt tack till all personal på Bergsvägen i Pilis, för den fantastiskt goda maten, de underbara blommorna och presenterna. Överräcker till er alla som tack en stor sommarbukett och önskar er en skön sommar.

Dagens vackraste rosbukett och världens största kramar vill vi ge till klass 9 A på Vallaskolan för att ni alla är såna underbart härliga ungdomar. Det var jätteroligt att resa med er på klassresan till Göteborg och Liseberg. När åker vi på reunionresan?

Vi föräldrar i åk 7 Racklöfska skolan i Järpen vill tacka och ge dagens rosor till lärarna för att dom på ett fantastiskt sätt genomförde en studieresa till Stockholm. Tillsammans med eleverna så jobbade dom och samlade pengar, planerade och genomförde en jätterolig och lärorik resa. Tack för att i gav våra barn en minne att ha med sig från skolan.

En jättestor bukett med världens vackraste blommor till min mamma och Tyko därför att de alltid är så goa och snälla. Vi älskar er.

Mer läsning

Annons