Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Ett stort tack och rosor i mängd till alla sångare i  Mariebykören, till er glädjespridande körledare Anna Brandt och till musikerna i Archi Jamt. Det var en enastående konsert ni framförde på pingstafton i Brunflo kyrka. Ni lyckades verkligen öppna dörren till sommaren för oss som fick möjlighet att höra er.

Flera hundra rosor till en taxichaufför som man måste beundra! Gammal dam ville besöka kyrkogården - ramlade omkull och fick första hjälpen av en taxichaufför, en kvinna med hjärta. Hon stoppade blod och tröstade smärta! Tack från en Norrköpingstant, jag hade velat ge dig en större slant!

Vi vill ge en bukett rosor till ”vår busschaufför” som gjorde bussresan, från Körfältet till Wargentins mösspåtagningsbal den 28 maj, väldigt speciell och minnesvärd. Det blev mycket sång och tutande och Ditt glada humör bidrog till en underbar kväll. Vi ses på bussen. Kramar.

Vi vill ge Urban Widholm, Åre Fjällsätra och Lennart Brännström, ansvarig för det nyrustade Olandermuséet i Vålådalen famnen full av de vackraste sommarblommor för de fina upplevelser de bjöd oss på. Tack också till Jimmy, som såg till att vi hade färdkost på vår resa.

Vill skicka dagens ros till vår gympaledare Anki Persson, Pilis. Ett stort tack för en härlig säsong och vilken avslutning med god soppa och hembakat bröd samt kaffe och jordgubbstårta. Ser fram emot nästa säsong. Ha en bra sommar.

En vacker sommarbukett till de som anordnade resan Åre-Vålådalen den 27 maj, SKTF sektion 31. Till chauffören som körde bussen och Urban som guidade oss hela dagen. En oförglömlig dag med många upplevelser. God mat, gott fika.

Rosor i massor vill vi ge till Rita Martinsson som målade den otroligt fina bakgrunden och K-G Andersson i Bräcke som ordnade ljudet till vår musikal. Tack också till fritids Zwampen i Bräcke för det vi fick låna.

Tack för ett trevligt bemötande och att ni offrade er tid och klämde in min gamla Amazon i dagens arbete med så kort varsel som 20 min. Tack till er alla på Bilprovningen och ha en trevlig sommar.

Dagens ros till Lit-Häggenås PRO som tack för den trevliga festen vi var bjudna på. Bra underhållning med kavalkad från de gångna åren, den goda maten, dansen, allt blev till en minnesrik kväll.

En stor sommarbukett vill vi ge till gammelmoffa Bernt i Loke, som kom och stekte kolbullar till oss på Lövberga förskola på förskolans dag. Det var jättegott.

Mer läsning

Annons