Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Varsin fin sommarbukett till Irene-Anna och chauffören Bosse för en mycket välorganiserad och trevlig resa till Tallin den 10-12 maj. Stort tack från oss alla.

En bukett röda rosor vill jag ge till Pia Gillberg för att du stickade färdigt en barnjumper som legat i min byrålåda i flera år. Tack också för den trevliga utflykten till Trondheim.

Dagens rödaste ros vill vi ge till verksamhetscheferna Peter Fahlén och Åsa Larsson för en underbar och välplanerad läsårsavslutningskväll. Ha en skön sommar.

Rosor till Glös-Allan och hans glada musikanter, som den 15 maj underhöll oss på Odensborg. Rosor också till Gun som gräddade våfflorna och Monika och Doris som serverade.

Rosor i mängder och tusende tack till hemtjänst, syskon, barn och barnbarn för all hjälp jag fått när jag gjorde illa mig.

Dagens finaste ros vill vi ge till alla er som deltog I Röda korsets insamling för Rädda mammorna på Frösön  27-28 maj. Tillsammans med pengarna från modevisningen fick vi denna gång ihop 23 693 kronor som vi skickat till Rädda mammornakampanjen. Trevlig sommar till er alla!

En stor bukett med sommarblommor till det glada vedhuggargänget (Evy, Sture, Anita, Bert) på Kyrkvägen 4 i Bräcke. Det var värt mycket för oss. Kramar från Peter, Maritha, Emma, Ida.

Dagens ros och ett varmt tack till Sigrid Persson för sakerna vi fick av dig.

Vill skicka en stor försommarbukett till Ingela Fredell i Aspås, för så gott fika och en mysig kväll när vi träffades hos henne. Kram.

Mer läsning

Annons