Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Bamsekramar till alla i klass 9 Hansåkerskolan Stugun för att ni är så underbara. Fantastiskt tålamod och humöret på topp vid resan till Mallorca! En stor bonus att få vara med er. Även en varm kram till alla pappor som städade på Jämtlamell medan vi lapade sol vid havet. Trevlig sommar.

En stor bukett styvmorsvioler till er alla som medverkade i den fina församlingsresan som Lit-Häggenås ordnade den 4 juni. Vi var till paviljongen i Utanede, museet i Krångede och andaktsstunden i Stuguns gamla kyrka med mera. Tack för en mycket trevlig dag.

Tack för att ni hjälpte oss att vårstäda tomten och hämtade vår post varje dag. En stor ros till Anita och en pingstlilja till Rolf. Tusen tack.

Försommarens vackraste blommor och ett stort tack till Sven-Ivan och Ingrid Holmberg Anderson för att ni sponsrade oss med kaffe på musikaldagarna.

Tusen tack till gentlemannen Tord Berglund som hjälpte mig i Bjärme när jag fick punktering på bilen söndag den 31 maj.

Jag vill ge en fin sommarbukett till världens bästa moster, som ligger på Östersunds sjukhus efter en höftoperation. Hoppas du kryar på dej och tar det lugnt. Varma kramar.

Mer läsning

Annons