Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Dagens ros till er föräldrar på Blomslingans förskola som gjorde så fint vid och på vår ”kaflokoja”. Tack så jättemycket! Kram från oss små och stora.

Tusen röda rosor vill jag ge till min familj, Anders och barnen, pappa, Barbro, Olle och Lena som har stöttat mig under dessa tre år jag studerat till sjuksköterska. Tack för allt ni ställt upp med.

Dagens ros vill vi ge till Elin, Carina, Stina och Fanny på Simonsons ”fik” för att vi fick komma och se hur ni jobbar, göra egen bakelse och sedan fika. Det var jättekul. Kram.

Dagens Ros vill vi ge till Tommy Halvarsson, Handsjöbyn, för att vi fick åka med honom i hans stora lastbil och uppleva hur man lastar och lossar timmer och bara åka i lastbilen, vilken upplevelse. Tack.

Ett stort tack till ambulanspersonalen i Strömsund för att vi fick komma på besök till er. Ha en riktigt skön sommar.

En fin sommarbukett till Margareta Granlöf och Per-Ola Ottosson Ede, Hammerdal. Tack för att ni ordnade en fin grillafton vid Edefors med god mat och trevlig samvaro. Tack och ha en fin sommar.

Tusen rosor vill jag ge till Birgitta och Bengt Strömberg för hjälpen jag fick med att lägga på plåttaket. Ni är guld värda.

En ros vill vi ge till Ulrica för att hon kom med en toppenidé och för att vi fick vara hos dig och din familj, det blev en lyckad 5-årsavslutning och alla hade jätteskoj. Tack.

Ett fång rosor och ett stort tack till de medlemmar inom Brunflo PRO och vaktmästare på IOGT i Brunflo för all service, och det goda värdskap ni bjöd på, när vi hade veteranvetartävling där.

Mer läsning

Annons