Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

En stor sommarbukett vill vi ge till personalen på avd Hyddan i Strömsund. Och önska er en trevlig sommar. Kramar.

Jättestora rosbuketter vill vi skicka till Mona, Marianne och Maria som tog hand om vårt/våra barn på skolresan till Torpshammar.

De vackraste rosor vill jag ge till mina underbara döttrar Gerd, Birigitta och Helena som putsade mina fönster.

Dagens ros ges till till alla barnen på Storvikenskolan och Marieby skola som samlat in 6 300 kr till föreningen JIDCA till barnen i Afrika

Ett stort tack till er alla motorcyklister som hjälpte till att köra ut flaggor på nationaldagen.

Tack för de trevliga planeringsdagarna i Storhogna, tack till Lars-Göran som körde bussen och till er som jobbade så vi kunde åka.

Dagens ros och tack till två gästvänliga, trevliga bröder Eklöf på Hållandsgården där Brunflo PRO var på besök den 27 maj. Intressant guidning i stavkyrkan av Mikael och på utställningen Jerusalem av David – vilken kunskap. Lunchen efter besök vid Ristafallet smakade mycket bra. Tack även till Brittis, John och chaffisen Ritz. Trevlig sommar.

Ett stort tack till Therese Hedman och Jonas Rappe, som ordnade alla ett studie besök i Krokom. Det blev en lärorik dag.

Vi vill ge en stor sommarbukett till personalen på Hamregården i Duved, för den fina omvårdnaden av vår far Carl-Axel Engman under hans tid där. Både pappa och vi kände stor trygghet och tacksamhet över ert engagemang och kunnande.Tack!

Dagens ros till Ante och Linda som skänkte tomburkar tilll våran klassresa. Det blev en stor peng.

Dagens, veckans, månadens, årets ros till Bror Morlind i Klövsjö. Han har på ett förtjänstfullt sätt rensat den långa, breda sandstranden vid Mälen från skog och sly av alla slag. Mycket jobb men fantastiskt resultat, till allas vår glädje. Så här fina var alla stränder ”förr i världen”.

Ett stort  fång med vårblommor vill vi ge till Margit och Lars Höglund, PRO Revsund, som tog initiativet till Gåbingon i Gällö, på söndagarna och oförtrutet jobbar vidare med detta. Även ni andra. som hjälper till, ska ha mången tack. Stor heder åt er.

Mer läsning

Annons