Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Ett stort tack till Sunds Hembygdsförening för att vi fick låna Väggluskojan. Tusen tack också till Stefan Jonasson för all hjälp du gav oss i samband med vår övernattning och till alla föräldrar för det goda fikat som stod framdukat när vi kom. Vi hade jättekul. Trevlig sommar.

Ett stort tack till Stina och Knut i Österåsen, Häggenås, för den trevliga kvällen ni ordnade för vår käre granne P. G. Med vacker grönska och kor som betar strax vid Stinas hem, god mat och tårta. Vad mer kan man önska!

En fin sommarbukett till min syster Vivan Engström i Fiskviken. Hon har genomgått ännu en höftoperation. Hoppas att du blir bra nu, ha en bra sommar.

Jag vill ge dagens ros till Mira, för att hon är en jättebra kompis och rolig och umgås med. Jag vill samtidigt önska dig en bra dag. Kram kram!

Dagens finaste ros till Oscar Kjellberg, Ås. Helt otroligt duktig kille på alla sätt. Grattis till din studentexamenoch dina fina betyg och till det sommarjobb som du ordnat själv.

Dagens ros till Christina och Åke Andersson för att ni ordnade en sån fin hemlig resa. Seglats med god mat, och alla vackra blommor vi fick se.

Ett fång rosor till grabbarna på expeditionen Odenskogsvägen 84 för ett oslagbart engagemang och givmildhet.

Vi vill ge de vackraste sommarblommor till alla anhöriga som ställde upp på anhörigträffen den 6 juni på Östgärde sevicehus Rätan och städade vår uteplats, rensade och planterade blommor. Det gladde oss verkligen.

Dagens ros vill jag ge till busschaufför Lars Dahlin på Lokebussen nummer 115 som tog rätt på min kvarglömda stav som jag använder en gång i veckan då jag handlar i Brunflo. Jag har ingen färdtjänst. Stort tack!

Massor av försommarblommor vill vi ge familjen Göransson i Singsjöböle för vi fick komma till er och titta på och lära oss om alla era djur. Tänk att det föddes en kalv precis när vi var där. Ni ordnade en toppendag. Tack också till er föräldrar som ställde upp med skjuts.

Vi vill skicka en jättestor bukett med sommarblommor till Jennie, Anna och Ove Karlsson Östersund, som tack för att vi fick komma hem till Jennie, och få se hennes nya fina lägenhet. Ett stort tack för all den goda mat som ni dukat upp med. Ni är fantastiska!

En stor ros vill jag ge till optiker Roger Hallgren i Ångsta som åkte upp till mig när jag tappat ett glas till mina glasögon så att jag slapp åka till glasögonaffären i Östersund. Innerligt tack.

Mer läsning

Annons