Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Vi vill ge dagens ros till Maud och Janne i Brynje för att ni tog hand om vår hund Nalle.

Bertil, Gerd-Mari och Nils

Annons

Ett stort fång med rosor vill jag ge tjejerna som ordnade en kanonbra möhippa. Tack för en minnesvärd dag och kväll. Kram.

En stor bukett midsommarblomster till alla (ingen nämnd och ingen glömd) som ”presentade” oss med blommor och presentkort samt alla fina ord som vi fick höra. Tusen tack. Så får vi önska alla en riktigt varm och skön sommar, vi tänker särskilt mycket på våra kaffestundengäster. Glad sommar och kram.

Med en stor sommarbukett vill vi tacka alla föräldrar som varit med och fixat skridskoplan, skidspår med skidlek samt skjuts till utflykter. Vi är glada och väldigt tacksamma över ert arbete.

Den vackraste bukett sommarblommor och ett stort tack för hjälpen vill jag skicka till de två killar som hjälpte mig när jag ramlade och slog huvudet vid ”Apberget”, Busstorget den 9 juni. Jag mår bra. En bukett också till min son Pär och hans familj som tack för den omtanke, omvårdnad och det otroliga stöd jag fick efter olyckan.

Jag vill ge IFK Östersunds P13-lag en stor sommarbukett för deras insats under fotbollscupen i Hudiksvall 12-14 juni. Humöret på topp hela tiden trots oväder och hårt motstånd. Vilka härliga lirare ni är. Jag hoppas att ni får ett riktigt skönt sommarlov. Kram.

Varsin ros till Mariann Nilsson, Gösta Sjödin och Ingeborg Olsson för allt arbete med musiken på Ångsta skola.

Ett fång sommarblommor till alla elever och föräldrar på Ångsta skola för ett jättetrevligt år. Tack så hemskt mycket för presentkortet.

De vackraste rosorna vill jag ge till mina vänner Margaretha Blixt och Christer Borg på Konstapelgränd, Körfältet, för deras engagemang i min sjukdom. Tack för den fina gåvan. Jag saknar ord, men den värmde och gladde mig enormt.

Dagens fyrklöver vill vi ge till Gunilla och Harald Olssonvid Locknekraterns geocenter som på ett berömvärt sätt visade det fina museet.

En stor bukett med sommarblommor

till min mentor Åsa Karlin på Bringåsens skola. Tack för tre roliga år. Blommor även till Carina och Sara. Många kramar.

Vackra sommarblommor till Marcus Södergren och Mattias Sahlin från Stugun. Jättehärliga killar som hjälpte oss med skogsplanteringen i Mårdsjön. De for som ”en rem efter backen”. Tusen tack.

En vacker blomma vill vi sända till Per Erik Magnusson för att han är snäll och fixar på vår grannes gård. Det känns verkligen bra för oss.

Vi önskar en varm och solig sommar och en fin bukett med blommor till Karin Lindroth Anneli Danielsson-Fransson och Anders Djupmyr. Tack för tiden på mellanstadiet.

Vill ge tusen röda rosor till mina älskade föräldrar för att ni finns när man behöver någon som mest.

Vill tacka och ge en sommarkram till Lasse Ling, chaufför Karin, Anneli och Sten samt Lotta Gahlin för att ni kunde åka med på resan till Gotland. Tack även till Per-Anders och Kennth för att ni hjälpte till.

Sommarblommor i massor vill jag ge till mina närmaste grannar Gunnar, Sixten, Alice, Kickan, Katarina och Bodil. Så vill jag även tacka mina tjejer på hemtjänsten som hjälper mig på morgonen med lite småsaker. Många kramar till er alla.

Tack och rosor till Fjällsta skolas personal, till de som slutat under åren och till nuvarande, dagis till och med femte klass. Trevlig sommar till er alla, även elever.

Vi vill ge dagens ros till Maud och Janne i Brynje för att ni tog hand om vår hund Nalle.

En bukett av de vackraste sommarblommor till Åke och Christina Andersson, Hammarstrand, för den trevliga resan ni ordnade för PRO den 3 juni. Vilken dag vi fick. Tack så mycket.

Med en sommarbukett säger vi grattis till ”jungfru Cecilia och riddar Ivar Asmundsson”, vårt vackra medeltida bröllopspar. Lycka till!

Stort tack till tisdagsgruppen som gav golfinstruktioner till Hedenvindskolans grupp på elevens val. Även fritidsavdelningen ska ha tack för att vi låna minigolfbanan

Hedenvindskolan vill tacka alla representanter som ställde upp från jägarförbundet och fiskeklubben på dagarna med elevens val.

Stor sommarbukett till Anna Olsson m.fam. i Undersåker, som tack för en rolig fest. Bra ordnat, trevligt folk, god mat o mysigt. Vi hade jättekul.

Hjärtevarmt tack kära elever på Frostviksskolan och föräldrar för alla underbara blommor och värmande ord som delades ut på skolavslutningen. Önskar er en skön sommar.

Ett stort tack till Sonja och Annika som sålde biljetter till vårat populära Körcafe på Sörgårdslogen i Stugun i onsdags, tack även till Dan för att vi fick vara där i år också.

Tusen kramar till alla barn i klass 5 på Svenstaviks skola! Tack för blommor, presenter och framför allt den fantastiskt vackra sången. Ett stort tack även till alla föräldrar.

Ett stort tack och en fin sommarbukett vill vi ge Anette Johansson, Krokom och hennes medhjälpare för att de ordnade en härlig dag i Trollskogen.

Famnen full med rosor och ett stort tack till Malene, Tomas och Monika i Strömsund som följde med klass 9a till Göteborg på skolresa. En skön sommar önskar vi er.

En stor sommarbukett till personalen som arbetar i köket på Vallaskolan. Tack för god lunch, trevligt bemötande och gott samarbete. Glad sommar.

En stor bukett rosor skulle vi vilja ge till klassföräldrarna till klass 9A på Vallaskolan med Birgitta Carnland i spetsen. Tack för att ni ordnade en så trevlig avslutning. Tack också till föräldrar, övrig släkt och vänner som kom. Sist men inte minst: Många rosor till ungdomarna i 9A: Lycka till med livet! Ni är bäst.

Rosor till Anna Brandt som underhöll oss på Odensborg den 29 maj. Edith Sjöström och Tore Bouvin kompade. Man blev glad av att lyssna på Anna. Blommor även till Monika, Gun och Doris.

Tack alla glada och positiva personer som besökte vår medeltidsdag! En sommarblomma till er alla!

Tack till tandläkarn i Stugun ni är toppen, tänk om allt i samhället fungerade lika smidigt, Ett jättefång med sommarblommor till er och en extra ros till den proffsiga tandhyginisten Lisbet. Härlig sommar.

Sommarens allra vackraste blommor vill vi ge de personer som samlade in pengar till Röda Korsets ”Rädda en mamma” i Kall, Järpen, Undersåker, Åre och Duved. Vi vill också tacka alla givmilda människor som gjorde det möjligt att skicka 12 869 kronor till insamlingen!

Ett stort fång vackra sommarblommor till de duktiga tjejerna Amanda Lemon, Mikaela Näslund, Jennie Edström och Emelie Henriksson i klass 5 Bräcke skola som så tappert kämpade i ur och skur med att sälja majblommor i våras och sedan lät sin egen ”vinst” av försäljningen oavkortat gå till deras gemensamma klasskassa. Det blev ett fint bidrag till skolresan. Bra gjort tjejer!

Sommarens vackraste blommor vill vi ge Lions, IOGT och Vuxenskolan i Hammarstrand för bidrag till vår avslutningsfest. Stort tack även till Carlqvist för lånet av korvvagnen.

Solrosor i mängd till vakthavande befäl Maria, Sanna, Jan-Olov Ulin samt Nicklas och Magnus turlag D, alla vid polismyndigheten i Östersund. Vi önskar er en underbar sommmar och en skön semester för era goda insatser. Varmt tack för all hjälp.

Dagens ros och tack alla ni som kom och spelade boule med oss i Hunge Folkets hus den 4 juni. Vi önskar er alla en skön sommar.

En sommarbukett och ett varmt tack till Amanda von Walden och hennes härliga föräldrar för att vi fick låna deras stuga under vår klassresa.

En stor sommarbukett till Agneta Persson och Karin Ponsiluoma som ordnade en sån trevlig sommarfest för oss alla! Tack för att vi fick vara med. Vi vill också tacka alla barn och deras familjer för det här läsåret och för presenten!

Vi vill ge en stor sommarbukett till Sten Sundström, Anders Djupmyr och Anette Bardosson som tack för det gångna året och vi önskar er en glad sommar.

Mer läsning

Annons