Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Sommarens vackraste blommor vill jag ge alla fritidsgårdsbarn och till alla föräldrar som ställt upp och hjälpt mej, för att få en fungerande fritidsgård. Ett stort tack till Lennart och Jessica som ställde upp med paintball, så vi kunde få en rolig avslutning tillsammans. Trevlig sommar på er! Vi syns till hösten.

Vi vill ge dagens ros till Per Nilsson och hans kollegor för deras engagemang och arbetsinsats på Trollskogens förskola. Vår utegård har blivit fantastiskt bra. Vi vill även passa på att tacka Roger Blomqvist för de sandlådorna som gjorts och skänkts till oss.

Jag vill ge dagens största ros till Emelie Roos, vid Turist & Kongressbyrån i Östersund. Jag har nog sällan eller aldrig mött ett sådant vänligt, positivt och professionellt bemötande tidigare som i min kontakt med Emelie, helt underbart att uppleva.

Dagens största ros går till personalen på Folktandvården i Odensala. Vilka trevliga, kunniga och duktiga människor. Fick ett sådant otroligt bra bemötande och grym service att det har gjort hela min dag.

En jättestor sommarkram vill vi ge till Ingrid Forslund, Livia och Lovas mormor. Tack för det fina akvariet med tillbehör som vi fick av dig. Kram från alla barn och vuxna.

Vi vill sända en dagens ros till Maria Lövenius för att hon fixade god mat i sitt jättefina hus till oss alla i poolenheten.

En stor bukett av sommarblommor vill vi ge Maria Bergner för att du spelade så fint till våra sånger på skolavslutningen.

Mer läsning

Annons