Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens Ros

Annons

Sommarens vackraste blomsterbukett till Blomsterfondens pärla Anna Einarsson för sommaravslutningen på Onsdagskaffet. Tårta genom Marys jullotteri, samt trubadurens mästare Åke Helgessons underhållning med sång och musik. Ett varmt tack.

Tusen röda rosor till Lilian Olsson i Stugun som hjälpte mig på kalaset.Tack vare dig blev det lite lättare för oss med sorg blandat med lite glädje. Kram.

En stor bukett röda rosor till Torsten Nilsson för hans sakbaserade analys på ledarsidan av det Iranska valet som står i bjärt kontrast till det som rapporteras på utrikessidorna.

En bukett av purpurröda rosor vill vi ge till vår kommande mekmästare Christoffer Reito, Hoverberg, för att Du är så positiv och arbetsvillig. Men är det så att Du även har en del arbetssamma nätter?    

En sommarbukett till Maria Kjellström m.fl. för en härlig Medeltidsdag. Lycka till nästa år.

En blomsteräng full med Dagmai, Fioritat, Kadifer, Ubaxyo och Rosor som kommer från våra respektive hemländer till Gunnel och Flemming på Frösön. Tack för en trevlig och mysig stund hos Er. Det var ett jättebra studiebesök i svensk hemmiljö. God lunch, vackert väder, fina matrecept, bra miljö och en härlig altan. Vi önskar Er en fin sommar.

En stor bukett med sommarens vackraste blommor vill vi ge till Fredrik Zethelius för att han var så snäll och lagade vår grävskopa.

En stor fin sommarbukett till diakon Sassa Tungård och Brunflo kyrkliga frivilliggrupp som ordnade en så fin busstur till Krokom och Rödön den 25 maj. Vi blev väl mottagna i gamla lanthandeln där Carina Grahn såg till att vi trivdes. Efter det gick resan till Rödöns vackra kyrka där vi också välkomnades varmt. Även tack till busschauffören för all hjälp.

Vi vill ge Ove Magnusson, Kerstin Melin, Ingemar Olofsson och Gösta Olsson fina blommor. Tack för bra musik och god dansinstruktion kring midsommarstången.

Jag vill skicka ett stort fång sommarblommor åt Strömdraget, SPF-kören med Ingemar Engström som spelade och sjöng på nationaldagen och Karin Stjerna som talade. Lika fin bukett till Karin och Bure som ledde dansen kring midsommarstången och till alla som var med och bakade och serverade både nationaldagen och midsommarhelgen.

En stor, härlig sommarbukett vill vi ge till Morgan Tjernberg som tack för de goda jordgubbarna vi fick.
Barn och personal på Miklagårds förskola

Mer läsning

Annons