Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

En stor bukett sommarblommor till våra duktiga tränare Evelina, Anna, Andreas och Liv. De ledde friidrottsskolan på Hofvallen under vecka 25 både duktigt och engagerat. Många berömmande samtal kom till kansliet.

Famnen full med rosor och ett stort tack till Marlene, Monika och Tomas i Strömsund för att ni följde med klass 9A till Göteborg. Ha en fortsatt skön sommar.

Sist tackade vi utroparen och hans ”stand in” på bingon i Gåxsjö, men jag vill också uppmärksamma kontrollanten och de som ordnar fikat och även ser till att det finns glutenfritt. De är guld värda allihop! Från en nöjd spelare som inte alltid vinner men som är glad ändå. Kramar

Dagens ros till de seniordansare som var med och dansade på Björkbacka och Ängegården under midsommaraftonen. Tack alla.

Ett jättestort tack till Kia, Matti, Anders och Johan för att ni gjorde en jättefin midsommarsång till Solsången. Vi önskar er en trevlig sommar. Kram på er.

Famnen full av sommarblommor till Kjell och Eva Backlund och tack för en underbar midsommar helg i Storhogna. Pil och kramar.

Ett helt fång av sommarens blommor till de seniordansare som dansade för oss här på Ängegården på midsommarafton. Tusen tack för trevlig underhållning.

Mer läsning

Annons