Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Vi på Nipängen vill ge alla sommarens finaste blommor till ”Damerna” i Fors PRO och Fors Församling. Ett stort tack för alla era besök hos oss. Vi hoppas att vi träffas till hösten igen. En trevlig sommar till er alla!

Ett stort fång röda rosor till Eva Jonsson på Sjöviksbacken i Lugnvik för att du alltid ställer upp för oss, skämmer bort oss och glädjer oss. Din generositet är stor, ditt hjärta ännu större. Du är fantastisk! Kramar.

Vi vill ge en stor bukett av sommarens finaste blommor till Anna-Lena Nordkvist och Harry Jönsson i Svedje, för deras hjälp i lördags när Gösta fick en stroke. Utan er snabba insats hade det nog inte gått så här bra. Tack för att ni finns. Kramar.

Dagens ros vill vi ge till Tony Dahlberg och hans familj som ställde upp med en utflykt för fiske och grillning måndagen 22 juni. Även ett stort tack till Kelmert Wiktorsson och företaget som ordnade busstransport gratis till oss.

Vi från Nipängen vill ge sommarens blommor till alla Taxi-killarna i Bispgården och i Hammarstrand. Tack, för att ni är så hjälpsamma. Trevlig sommar till er alla.

Sommarblommor till er alla tidigare KomVidare-deltagare som vi haft så mycket roligt tillsammans med. Vi vill önska er en trevlig sommar och önska er alla lycka till framöver.

Sommarens vackraste blommor vill vi ge till Erika och David, som tack för allt ni har gjort inför och på vårt bröllop. Ni var fantastiska. Samt till våra familjer som hjälpte till med allt. Det hade aldrig funkat utan er. Tack för allt.

Mer läsning

Annons