Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Ett stort fång blommor till min trafikskola för att ni hjälpt mig med mitt körkort.Lite extra blommor till Helmer som stod ut med en gravid kvinna vid ratten och till Leif som klarade en nybliven mamma. Ett extra stort tack till min mamma för att du ställt med barnvakt och så vidare. Utan dig hade det inte gått. Tack även till mina småsyskon Lindha och Jon för barnvakten när ingen annan kunde.

En korg med torr ved vill jag ge till 11-årige ångmaskinisten John Eliasson, Billsta i Hackås och Niklas Sandberg-Esbjörnsson, Kårgärde, som skötte eldningen av ångmaskinen i samband med Jerngengets tändkuledagar vid Hackås båthamn. Kompisarna Kevin Tensby, Salsån, Erik Classon, Fäste, och Lars Esbjörnsson, Kårgärde, bidrog även till att hålla ångan uppe. Vilka duktiga ungdomar!

En bukett solrosor vill vi ge till Jerngenget i Hackås för tändkuledagarna vid Hackås båthamn. De historiska vingslagen känns när ångmaskiner och tändkulemaskiner ”tuffar på”. Tack även till uthålliga familjemedlemmar och vänner som servar hungrig publik.  

                                                         

En bukett kejsarkronor vill vi ge till Gunnar Jonsson, PRO Näs-Hackås-Sunne och för det eminenta reseledarskapet under bussresan till midnattsolens land. Maj Fors-Jonsson, Höviken, stöder honom tålmodigt och kärleksfullt. Rosor vill vi ge till vår chaufför Fredrik Engström, Fåker, för det förträffliga rattandet.

En tuva av käringtand vill vi ge till Maj-Britt Rova, Hackås, för ordvrängningarna och skratten under PRO-resan till midnattsolen och Norge. Måtte slappran nu få vila ett tag!

   

Tack till alla barn och personal på Pimus förskola för en fantastiskt rolig tid hos er. Massor av kramar.

 

En sommarbukett till Kicki Overud, som i sista stund fick bud. Att hon chaufför måste vara när syster Lisa ej med buss vill fara.

Sommarens vackraste blommor till er som var så rådiga och hjälpte till när vår son ramlade ner från rulltrappan på Domus. Allt gick bra och vi är hemma nu. Det blev bara en rejäl hjärnskakning och lite blåmärken. Det enda vi vet är att en av er hette Mattias (tror vi). Hoppas att ni läser detta och förstår vilken fantastisk insats ni gjorde. Tack.

Famnen full av rosor vill vi ge till Birgit och Kalle för allt de gjort för pensionärernas hobby. Trevlig sommar önskar vi alla.

Vill på detta sätt ge en stor bukett sommarblommor som tack för en trevlig tävlingsdag till företag,affärer, funktionärer och tävlingsdeltagare som bidrog till detta. Trevlig sommar på er alla och ett stort tack.

Dagens rödaste ros till damen som hittade min halskedja på Friskis utegympa i tisdags. Tusen tack!

Dagens vackraste sommarbukett till Iréne Fregelin som inte räds att strida mot maktens utövare. Tack för att du fixade så vi får vara i Remonthagens bassäng i sommar. Vi behöver så väl den varma bassängen.

En solros vill jag ge till Keiron Falén, Åsarna, som så omsorgsfullt vattnade i mitt växthus i Billsta, Hackås, under min frånvaro.

En stor röd ros skickar vi till vår sommarstugegranne Domar Larsson som tack för all hjälp när vattenpumpen gick sönder mitt i sommarvärmen.

Sommarens vackraste bukett vill jag ge mina gulliga arbetskamrater som på kaffekalaset hos Malin i Östnår, överraskade mig med en mycket uppskattad present. Tack och kram snälla Ni. Skön sommar önskar jag Er alla!

Annons