Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Dagens ros till Brunflo SPF och alla medverkande, ingen nämnd och ingen glömd, vid den trevliga friluftsdagen med promenad vid Öd stenbrottet.

Dagens finaste bukett med sommarblommor vill vi ge till alla våra vikarier, men speciellt till Alexander, Yngve, Therese Edlund och Maria Wessén. En skön sommar önskar vi.

Dagens rosor vill vi ge till Elsa Andersson och Torbjörn Persson, Backe för all vänlig hjälp att söka Anna Stinas rötter. Samt till Inga Britt för att du visade det grå huset i Sunnansjö. Tusen tack till er alla. En trevlig sommar önskar vi er.

En sommarbukett vill jag ge till Britt Olsson på Dagcentrat Ljungen (väven) i Östersund, för att hon är den ”rakaste” människan jag har mött. En sann vän som är värd all respekt.

En stor bukett med sommarens vackraste blommor vill vi ge till vår kantor Monica, som är vårt allt i allo. Samt till Åsa, Torunn, Conny och Sofi, för en underbar kväll i Åsarne gamla kyrka den 21 juni. Hoppas ni återkommer.

Sommarens vackraste blommor vill jag ge PRO Hammarstrand, för den fina dagen ni bjöd oss på. Till Thailändska paviljongen och sedan till Älggårdsberget som bjöd på en härlig god mat, vi var säkert hungriga alla. Särskilt tack till dig Hjördis, du är toppen. Jag önskar alla en solig och härlig sommar.

En vacker bukett med rosor vill jag ge han på Håkanstafärjan, som ordnade så jag hann med Isöfärjan söndagen den 28 juni kl. 15.00.

Mer läsning

Annons