Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

En famn full av sommarblommor vill vi ge till alla som spelade i Ovikens kammarorkester under ledning av Bengt-Eric Norlén, vid Ovikenveckans invigningskonsert på lördagskvällen, ett speciellt tack till solisten Georgia Mohammar på flöjt.

Jag vill plocka ängens och skogens vackra blommor och binda kransar till Örjan, Göran, Siv och Claes med familjer. Tack för all hjälp, omtanke och glädje ni ger mig. Glad sommar.

Varsin bukett med sommarblommor och rosor till de två snälla damer som hjälpte mig när jag steg av bussen utanför Åhléns och knäna vek sig. Tusen tack för hjälpen.

Famnen full med blomster till Eva Gällnegård, Gun Morlind och Gunnel Hennebo som anordnade släktträffen på Tomtangården i Klövsjö 27 juni. Tack till Benny Selander som lagade den goda maten. Tack också för underhållning och sång uppblandad med lite släkthistoria berättad av Inga-Britt Morlind.

Rosor och varmt tack till Landvågens byalag för den fantastiska bjudningsbalen de bjöd på 27 juni för byarna runt omkring. Dans, fika och gemenskap när det är som bäst!

Vi PRO:are i Revsund och Bräcke, vill förära vår reseledare John Persson, en stor blomterbukett som tack för en enastående trevlig ”hemlig resa” han anordnade den 26 juni. Mycket beröm ska han ha.

                            

Ett fång med sommarblommor vill jag ge till systrarna Annica, Lena och Anna-Märta i Höglunda där det i år igen var sommarcafè med fam. Svenningsson som underhöll i den varma härliga sommarkvällen. Tivsamt och rofyllt i den blomstrande trädgården.

Annons