Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

En stor blombukett och ett tack till Ingrid Andersson och Uno Berger samt chauffören Tommy för god hjälp under resan den 26 juni.

Sommarens finaste blombukett vill jag ge till Crilla och Rasmus i Krokom, för att jag fick bo och vara med er i Norabygden när vi var på crossläger.

Jag vill skicka famnen full av sommarblomster, till Magnus och Ronny på Gällö sågverk/deltidsbrandkår som med värme och proffsigt bemötande hjälpte mig bort från ”kantstenen”.

En bukett av näckrosor vill jag ge till Jan Eriksson, alias Jan i Klassons, Hackås, för att just Du tog hand om mig när jag förstörd anlände från Amerika. Du behandlade mig så omsorgsfullt och skruvade så varsamt. Så fullbordade Du återbucklingen med en fulländad mek-up. Hoppas att Du vågar Dig ut på flera turer med mig i sommar.

En stor famn med sommarens vackraste blommor vill jag ge barnmorskan Malin S vid Bräcke/Kälarne H.C. som tack för stöd och råd under min graviditet. Önskar dig en riktigt skön sommar.

Ett stort fång rosor till de trevliga och hjälpsamma killarna som jobbar på ”Big River Camp” och som bogserade oss till Laxviken när vår bil gick sönder.

En bukett med blommor vill jag ge Eva på folktandvården på Frösön. Tack för oväntat hjälp från dig när jag befann mig i kris. Jag slutar aldrig att förvånas över vissa människors godhet. Ha en trevlig sommar.

En stor bukett av sommarens vackraste blommor vill vi ge till Benny och Camilla som tack för all tid och allt jobb ni lägger ner på vårat lag. Nu ser vi fram emot Gothia Cup tillsammans med er.

En stor bukett med rosor till personalen på Bygdegårdens förskola i Trångsviken. Tack för att ni tagit hand om Liam dessa månader, med så mycket värme och omtänksamhet. Ni gör mer än bara ert jobb. Vi kommer att sakna er.

Dagens ros och ett jättetack till dig som har blomsteraffären vid Lasarettet för att jag fick växla till mig småpengar när det krisade måndagen den 22 juni.

En stor bukett väldoftande sommarblommor vill vi skicka till Föllingealliansen, Tage, Lilian, Solveig och Reidar och Fredrik på Taxi som tack för att ni bjöd på skjuts, ”rundtur” och gott fika i nya Allaktivitetshallen i Föllinge.

Dagens ros vill vi ge till Elvy och Gunnar Hansson i Hede. Tack för senast och ha en riktigt bra sommar.

Sommarens vackraste blommor som tack för att ni ordnade en så trevlig resa till Savalen.

Den största sommarbuketten vill jag ge till alla som bidrog till att Skogs- och Lantbruksdagen i Svenstavik den 5 juli blev möjlig. Ett speciellt tack till Torsten och Cecilia Medalen som upplät delar av sin mark till de olika aktiviteterna och de företag som sponsrade oss med produkter. Tack Mona på regionkontoret för ditt engagemang att det höll ända fram.

Jag vill ge dagens ros till Chatrin Thrulsson som tack för hjälpen med fondpengarna. Nu kan jag ut och resa. Har bestämt mig för att resa till Turkiet. Ha en skön sommar.

Ett fång av sommarblommor vill vi ge till Ingrid och Kjell som bjöd in åtta syjuntetjejer med gubbar till grillfest på blommsterängen vid Vemans strand Vålkojan. Vilken härlig sommarkväll. Tack.

Sommarens vackraste blommor vill vi ge Göran Olofsson och Martin Sundström. Stort tack för att ni hjälpte oss med veden. Nu vet vi att änglar finns och att de inte alltid har vingar.

Massor av rosor till Göte Lindberg, Krokom. Du gör ett fantastiskt jobb för oss med all tvätt och du är alltid glad och positiv. Ha en bra sommar.

Ett stort fång av rosor till mina otroligt fina arbetskamrater på Strandgatan 1. Ni är guld värda. Kramar.

En stor sommarbukett till den underbara sommarorkesten i Ragunda för en underhållande och trevlig musikstund på Björkhammar den 2 juli.

Dagens finaste sommarblommor till Joanna, Martin, Monika, Hans, Magnus, Gun och Gunnar i Raftälven för den trevliga festen som för oss är ett fint sommarminne.

Rosor och tack till Landvågens byalag för den fantastiska bjudningsbalen ni bjöd grannbyarna på. Bra musik med dansande gäster hela natten, gott fika och härlig gemenskap.

Ett stort fång vackra rosor till personalen på Forsgården i Gäddede för den trevliga grillfesten den 16 juni och tack till spelmännen som spelade så klämmigt. (Bättre sent än aldrig).

Sommarblommor i ett fång till vår granne Jennifer för stora rullen med papper och pennor som vi fick. Roligt att du tänkte på oss. Ha en skön sommar.

E' litta vacker e' blomme till hela härliga Dunderklumpsgänget. Det har varit en fröjd att få spela med/mot er alla. Tack för allt jag minns, tack för att ni finns! Glädjeblås på er alla.

Mer läsning

Annons