Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Ett stort tack till personalen på avdelningarna 413 B och 107 vid Östersunds lasarett, för den mycket goda vården och det fina bemötandet som jag fick. Ett särskilt tack till doktor Christina Jansson.

En bukett med prästkragar som tack till Elvine Jönsson Lorås för att du ordnade en trevlig resa till Höga Kusten. Det var bra ordnat med god mat, fika och trevlig samvaro. Kramar.

En massa goda smultron vill vi ge till farmor Inga-Lill som tog oss med på Zoo den 11 juli. Det var jätteroligt (mest karusellerna). Kramar.

Vi vill tacka alla som besökte vår lappverksutställning i Strånäset, med en stor blombukett.

Vi skulle vilja tacka alla som ställt upp och hjälpt till före, under och efter festen på Almåsatoppen. Stort tack.

En stor bukett med sommarens alla blomster vill jag ge mina föräldrar Anita och Sven Lilja i Fagerdal. För allt gott bröd vi får, och för att ni alltid finns där och ställer upp i vått och torrt.Ta det nu lugnt och ha de skönt!! Önskar er en varm skön sommar.

Ett enormt stort tack till alla underbara och duktiga människor som ställde upp för Rörösjöns IK under Vigge stafetten och St Olavsloppet i sommar. Vi ses igen nästa år.

En stor bukett med blommor vill vi ge Göran Isaksson i Hackås för att han var så snäll och lånade ut sin buss till fotbollsgrabbarna när dom skulle åka till fotbollsskolan och Storsjöcupen.

Mer läsning

Annons