Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Ett stort varmt tack till sjukvårdspersonalen i Bergs kommun, hemtjänsten och personal från Storsjögläntan. Tack vare er hjälp blev det lättare för oss att klara

Ellens sjukdom och bortgång. Tack från oss alla!

Dagens rödaste rosor vill jag ge till Inger, Lennart, Ninne, Yvonne och många andra som ställt upp och hjälpt mig med flytten till Hällebo. Ett särskilt tack till hemtjänsten i Offerdal.

Dagens ros till personalen på Barkgården i Torvalla för all god omvårdnad som min mamma fått under de sex år hon bott där. Ett stort tack också till nattpersonalen som hjälpte henne under de sista dygnen i livet och som fanns till hands då hon stilla somnade in.

Dagens ros till mor och far som hjälpt mej med finskstövarvalparna. Ni är helt underbara. Utan er hade jag inte klarat det. Ni är guld värda och finns alltid hos mej ska ni veta. Vi är starka tillsammans.

En sommarbukett till Haidi och Kjell i Laxsjö, för att dom tog initiativ till sommarcafe i Bygdegården, Jannez fotoutställning, bildspel om byns historia mm. Tack också till alla medhjälpare.

En bukett med de vackraste rosor vill vi ge till syskonen Ragnar, Elly och Doris med respektive som ordnade den fina släktträffen på Tunbacken i Föllinge. Ett stort tack från oss alla som var där.

En bukett liljekonvaljer och ett stort tack till Gunvor Jonsson, Krokom, för trevligt bemötande och all hjälp jag fått.

Mer läsning

Annons