Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Dagens ros vill jag ge morfar och mormor, Stig och Elinor Pierre, som tack för att jag fick bo hos dem när lillebror föddes. Mamma tackar även för övrig hjälp.

Ett fång rosor vill vi ge till Asta, Ingemar, Peter och Inger för en trevlig vecka tillsammans. God mat och dryck samt många glada skratt och skoj. Ha en trevlig sensommar och höst.

En jättestor bukett med de allra vackraste rosor vill vi ge till de duktiga läkarna och sköterskorna vid kirurg- och lungmottagningen på Östersunds sjukhus. Vi är helt överväldigade av all förståelse och hjärtlighet. Tack så mycket för ett jättebra bemötande.

Tack till all personal vid Orions äldreboende i Krokom för den omvårdnad som vår mor – Elsa Hurtigh – fick hos er fram till sin bortgång. Vi kände oss alltid trygga när vi lämnade henne efter olika besök och uppskattade även själva den goda stämning som råder hos er. Varma hälsningar från oss alla.

varma kramar till världens underbaraste familj, Hedenmark. Ni är ett solsken i regnovädret och ger mig alltid ett glatt humör.

Vill ge rosor till alla er som hjälpte till att sälja flaskracelotter inför Å-släppet i Nyhem i lördags. Ett jättejobb har ni gjort 458 flaskor kastades i ån

Rosor i massor och tack till mina underbara snickare, Björn och Jonte som har gjort en altan till mig. Sedan till mina kompisar som förgyllde lördagen, det var en underbar dag. Grillmästare Anna-Lena var alert och vi hade jättebra musik, Björn och Sören spelade vackert för oss och vi sjöng och tjoade. Det spritter lite i en gammal gumma en sådan gång. Jag älskar er.

Mer läsning

Annons