Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Vi vill ge en stor fin ros till Anna-Karin och Margaretha på Nyvallen vid Sonfjället som tack för att ni hade fixat till det så trevligt när vi var dit från Loftet. Ni hade ordnat det så trevligt med flötgröt, tunnbröd, hemsmör, messmör, kalvdans, kaffe och allt. Tack Alva N för go ”göm”. Vi kommer tillbaka var så säker.

En stor solros vill vi ge våran momma/mamma Siv Dahlman för hon bjöd oss på husvagnssemester i Sundsvall. Även tack för mat och fika när vi va på stan. En ros vardera med till moffa/pappa Kalle som körde dit oss och pappa Pär som hämtade oss. Kram till er alla.

Sommarens vackraste rosor till er som ordnade med Jonas Orsz-träffen i Lockåsen den 25 juli.

En ros till Jörgen Olofsson som lägger ner hela sin själ på att vi ska ha lite trevligt på Hembygdsgården med Företagsjakten. Du verkar brinna för det här.

Ett jättefång rosor vill vi ge till alla som ordnade ”Megaträffen” i Bräcke den 24 juli, framför allt eldsjälen Bertil Nilsson. God mat, härlig musik och kära återseenden gjorde kvällen oförglömlig.

Famnen full med sommarblommor och ett stort tack till Karin Bark, som har lagt ner ett stort arbete med en otroligt fin och intressant 50-talsutställning om livet i Nordhallen. Mycket uppskattat.

En stor bukett sommarblommor vill vi ge chaufförerna Malin och Peter på Härjedalingen, som så snällt rattade oss till Cinderella 25–26 Juli.

Mer läsning

Annons