Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Vi vill tacka alla i Offerdals spelmanslag som förgyllde Trångendagen med sin fantastiskt härliga musik.En stor sommarbukett till var och en. Stort tack från oss.

Blommor till våra reskamrater vid sexdagarsresan genom norra Sverige och till våra vänner som kom till friskvårdsdagen vid sjöstugan i Höviken. Blommor även till Hövikens byförening som upplät grillplatsen vid Bodsjön.

Jag vill ge ett fång blommor till Sandra, Anna J, Annikki, Birgitta B, Monika m.fl. på förlossning/BB-avd. som tack för hjälp och stöd vid sonens födelse.

”Solen lyste aldrig på Nabo-kören...”, men oändligt med hyllning och blommor för det vi gjort tillsammans i helgen vid Li-Martnan i Sörli och konserten i Hotagens kyrka. Alla deltagare gjorde tillsammans en musikalisk insats, tycker de som lyssnat och er musikaliska ledare

Ett jättestort fång med sommarblommor till arrangörerna av Hemvändardagarna på Högarna 25–26 juli. Välordnat, trevligt och en massa gamla och nya kontakter kontakter från när och fjärran.

En fin sommarbukett till Marianne och Christer i Föllinge för deras initiativ till släktträffen. Välplanerat både vad det gäller tidpunkt och väder för fina utflykter. Sammaledes till Birgitta, Erik och lilla Turid för deras inbjudan till en fin dopgudstjänst i Skärvångens kapell med efterföljande god och riklig förplägnad och trevlig samvaro.

Jag vill ge Birgitta på ”Frälsis” en stor bukett av sommarängens alla vackra blommor. Du är en pärla, alltid glad, trevlig och tillmötesgående. Hoppas du blir kvar där länge!

Dagens vackraste rosor till Margareta, Ann-Marie, Stig och Margit för er hjälp vid kaffestunden på Solberg. Även tack till Arnes trio för glad musik. Tack till alla besökande.

Sommarens vackraste rosor till alla damer i Hammerdal som bakat så goda kakor till vårt kruskalas den 19 juli. Ni är fantastiska, utan er kunde vi inte ha detta evenemang. I år lyckades vi få 75 kaksorter och cirka 350 besökare.Tack till Trebadurerna för den vackra underhållningen. Tack till alla gäster som gjorde dagen till en höjdpunkt. Tack alla ni som hjälpte till i serveringen.

Mer läsning

Annons