Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Ett stort fång blommor och tusen tack till familjen Nilsson i Namn för den jätteroliga släktträffen som Ni anordnade för oss. Ni är bara bäst.

Rosor i mängder vill vi ge till Kerstin med familj på Ocke trädgård för de fina blomsterlådorna som pryder Ocke. Även en ros till Nils-Eric som snickrat lådorna.

Ett stort famn med ängsblommor till ”Föreningen Nej till Uran i Storsjöbygden” och var och en av de 1 190 som genom att skriva på protestlistan mot uranbrytningen uttryckte sin vilja att bevara den underbara naturen vi har tillgång till i vårt län.

Dagens ros till läkare och övrig personal på hjärtenheten, Östersunds sjukhus, från en hjärtpatient från Rätan 3 augusti.

Ett fång vackra sommarblommor till de snälla personer som ombesörjde att jag fick igen mobiltelefonen som jag tappade vid Ica Matmästarn den gångna helgen.

Ett stort fång sommarblomster (och en extra stor chokladkaka till Curt) till Marie, Eva-Britt, Curt, Bertil och Hans-Åke-gruppen Hydra. Tack för underbar ”Musik i sommarkväll” i Hunge kapell den 30 juli. Otroligt fin sång och musik i ett väl sammansatt program och dessutom jättegott fika.

Vi vill ge dagens ros till Anki och Maud på personalavdelningen, Svenstaviks sjukhem. De ställer upp för oss och skaffar vikarier och är det vikariebrist ställer de upp själva. Ni är guld värda

Den vackraste sommarbukett vill vi ge Eva och Dan Forslund, Grannäset. Tack för att vi fick komma och se er fina trädgård, tack för den goda maten och för ett mycket fint bemötande. vi kommer gärna fler gånger.

Ett fång rosor vill vi ge till Jörn Bäckvall för hans utomordentliga och roliga presentationer av dem som spelade på konserterna i Hallen under Glá Musikfestivalen. Man undrar var han hittar alla ord och lustigheter. Välkommen nästa år. Tack ska du ha.

Ett fång sommarblommor vill vi ge Hallens SK för det otroligt fina samarbete vi får ha med er under Glá musik-festivalen. Vi planerar och längtar inför nästa års festival.

De finaste blommor vill jag ge till mina vänner för överraskningen i lördags. Tack Sven Ivan, Ingrid, Kerstin, Göte, Gunno , Susanne, Elisabet. Tack ska ni ha.

Ett stort fång rosor vill vi ge till spelmannen Sören Johansson som på sitt dragspel underhöll oss marknadsbesökare vid Lockne hembygdsgård i Löfsåsen. Pigga, glada låtar gjorde oss väldigt glada.

Jag vill ge en stor sommarbukett och ett stort tack till alla Handsjöbor som bidragit och förverkligat sommarens alla aktiviteter.

Dagens ros till Anette och Maria som ordnade en trevlig släktträff i Högarna.

Dagens ros till Berith och Sven-Axel Sundell i Räcksjön. Tack för en trevlig vecka med god mat och vin samt utflykter till Fäviken och Valsjöbyn. Tack för er gästfrihet.

Rosor och ett stort tack till min snälla granne Marie Kult på Pionjärvägen i Brunflo. Hon ställer alltid upp och passar mina katter när jag är ute och ”flänger” land och rike runt. En större djurvän får man leta efter!

Mer läsning

Annons