Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Jag vill bara tacka dig, Louise Wejdeland för all hjälp jag fått . Nu ska du njuta av livet som pensiofär som Jari sa. Njut, njut varje dag och du kommer att vara saknad av många.E n stor Höstkram från din vän som du delat mycket med.

En bukett sommarblommor vill vi ge till SPF Vattudalens programkommitté, Anna-Märta Berit och Tage, för den trevliga resan till Jamtli och till Jämt-Tina i Slandrom 4 augusti.

Tack min mor som alltid finns för mig och utan bryggstugan vore livet tomt. Tack snälla Lennart och Ingrid för all hjälp och för att jag får bo där. Kramar till Åke och jag hoppas att det blir många somrar än.

Ett fång sommarblommor till Birger Edelsvärd med hjälpredor, som fixade festen i Bonäset för Ingeborg Edelsvärd.

Rosor vill jag ge till alla underhållare på torget vid Odensborg samt ni andra som hjälpte till den 31 juli. En blomma också till er som lyssnade

Massor av havtornsbär vill vi ge till Jämt-Tina i Slandrom som Tack för gott fika, information och goda råd 4 augusti.

Dagens ros till bilreparatören i Borgvattnet. Tack för din hjäpsamhet och vänlighet när min bil började gå konstigt i tisdags. Sådana som du skulle det finnas fler av.

Tack alla ni som står ut med mig och mr Parkinson. Lars Ove som som stöttar mig skulle jag inte klara mig utan. Love you. Besöken i Nordannälden har varit jättebra. Tack Yvonne, Ann Katrin, Olof, Algot och Pia. Extra stort tack till Berta Magnusson. Du betyder så mycket för mig. Han en bra höst. Det gäller även Vanja och Bosse.

En stor blombukett vill vi ge vår syster Inger som var navet i vår släktträff i Hunge den 13 juni. Tack.

En famn med vackra sommarblommor vill vi ge till momma och moffo Ljungkvist pa Frösön som skickar mumsiga Sverigepaket till oss här i USA. Tänk att man kan få äta Kexchoklad och dricka O’boy här! Ni är så gulliga och givmilda som alltid tänker på oss. Tack och kramar.

Tack till er trevliga som jag träffade i Sommarlandet på Standut Blacks spel kl 20. Elisabeth, Tresesa och en ”liten” till. Är så glad att jag fick hänga med men synd att vi tappade bort varandra. Hör gärna av er för en träff. Britt-Marie. Tel nr hos ÖP.

Dagens ros till er alla. Jag skriver bara förnamnen. Ni vet vilka jag menar. Pierre, Inga Lill, Bengt och all berörd personal på Neurologen ochRemonthagen Käkkirurgen. Maggan och Ebba. En stor kram till Kurran och Ethel. Jättekul att ni kom. Snart är sommaren slut och då hoppas jag och Julius att vi har Majbritt och Nisse kvar.Har jag glömt någon så förlåt mig.

Dagens ros till den polis som stoppade oss på vägen hem från Östersund då vi körde alldeles för fort. Han talade om vad som kunde handa när man kör så jävla fort.

En bukett av mosippor vill vi ge till Gunilla Ellis, Funäsdalen, för den eminenta inledande guidningen vid vårt besök på Fjällmuseet. Utan din vägledning hade vi missat många nyanser i utställningarna.    

Stora solrosor vill vi ge Jan Backskog i Klövsjö som med sitt trevliga och vänliga bemötande hjälpte till med den för oss omöjliga flytten av baracken.

Annons