Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

En stor bukett med sommarens vackraste blommor vill vi ge till dig Berith på Rådhusgatan i Östersund för din stora hjälpsamhet med att återge vår sons tillhörigheter som blivit slängda vid din balkong lördag natt efter yran, då vår son blev brutalt nedslagen och rånad på alla tillhörigheter.

En stor bukett rosor till den kunniga personalen på Östersunds Djursjukhus. Ett särskilt stort tack till veterinär Jennie Nilsson som gav vår ”knaskatt” Max så mycket omsorg och klurade ut rätt diagnos! Nu är Max pigg igen till stor glädje för oss alla och inte minst brorsan Moritz.

Bukett av blåklockor vill jag ge till personalen vid återvinningscentralen i Side, Oviken, för extra god service samt för den utomordentliga ordning som råder inom området. Välordnat och med taxor enligt politiska beslut så att konsumenten får göra rätt för sig känns utmärkt.

En hel äng av mosippor till Gun Dahlström och medarbetare som tack för den underbara Härjedalsresan som vi gjorde förra veckan. Allt var perfekt, till och med vädret. Hjärtligt tack .

Ett fång rallarrosor till våra duktiga herrar i ÖBK: s tävlingskommitté för Lady Cup i Boule. Tord W. Sölve S. Rune Z. Ni skötte tävlingen med bravur. Mycket bra. Tack för en härlig dag.

Rosor i mängder till alla som medverkade till att Jaktgranneträffen blev en succé. Företagen och alla våra lagmedlemmar. Ni var jätteduktiga.

Famnen full av vackra sommarblommor och ett stort tack till Lena och Ulla-Britt som har lagt ner så mycket arbete med en otroligt uppskattad ”Loppis” samt många andra aktiviteter på ”Bölegården”.

Dagens ros vill jag ge till Strömsunds bibliotekarier som alltid är lika snälla, hjälpsamma och trevliga när man behöver hjälp.

Massor av rosor till Lilly Ingeborg Nilsson i Ånge.

Tack för den fantastiska kväll som Åsgårdsession band och arrangörstaben anordnade på Åsgårds/Stornäsets lägda. En kväll som vi aldrig kommer att glömma.

Dagens ros vill vi ge till Monika Sandström. Tack Monika och alla duktiga medarbetare för fyra roliga dagar med basket och andra roliga aktiviteter. Vad vore Bräcke utan eldsjälar som ni?

Ett fång rosor vill vi ge till alla som anordnade Harry Olssons fest på Papegojan och som gjorde kvällen oförglömlig.

Ett stort fång med röda rosor till Carina, Kent och Folke. Tack vare er blir det jakt. Kram.

Den vackraste sommarbuketten vill vi ge till Revsunds PRO. Ett särskilt tack till reseledare samt chaufför som tog oss runt Vildmarksvägen den 5–6 augusti.

Dagens ros till Bo Asplund i Brunflo för hjälpen med bilen

Ett stort fång med rosor vill jag ge till dej Rose-Marie bara för att ditt härliga och bemötande sätt. Tack för hjälpen från Medicin Direkt. Du är toppen.

Dagens vackraste ros vill jag skicka till Gun-Britt och Kalle som tack för smultronen jag fick. Dom smakade himmelskt.

Mer läsning

Annons