Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Massor med solrosor till familjerna Persson och Bergkvist i Stavre, Anne-Marie med vänner, för allt jobb som ni gjorde i samband med Magnus och Pernillas bröllop och lilla Loves dop. Tack till Walter, Börje och Rolf för den fina swingmusiken. Tack också Kristiania och Lasse för all hjälp med frukosten dan efter. Fantastiskt. Kramar till alla.

Dagens rosor till sommarpräst Malin Olsson i Lit. Tillsammans med kyrkvärden och kantorn Mats gjorde du vår dotter Savannahs dop så speciellt!Vackra ord och fin sång i den gamla kyrkoruinen ute blev tjusigt och oförglömligt. Tack.

En röd vacker ros till mitt barnbarn Evelina som var på Yran på lördagen och upptäckte att henns morbror höll på att åka dit för fylleri. Men hon kunde berätta att han inte var full utan hade fått en insulinkänning av sin diabetes. Bra gjort, Evelina.

Vill ge en stor och vacker bukett till Ingela Ahlqvist, Aina Eriksson, Inger Andersson och Walter Eriksson för det ennorma arbete de har utfört vid Hunga Kapell i sommar. Bakat allt bröd och gjort smörgåsar samt slagit gräs och kokat kaffe. Dessutom ett trevligt bemötande.

En stor rosbukett vill vi ge till Berne Brenje för att du tog dig tid och visade din fina Bigriver camp i Storåbränna. Rosor också till Harry, Andreas, Bernt, Tomas, Örjan och Nils-Erik för hjälp och vänligt bemötande.

Ett stort fång rosor till vår underbara Torvald och ett smaskigt ben till Tjabo, som fann vår stulna bil i Strömsund. Tusen tack!

Mer läsning

Annons