Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Rosa rosor i mängder till alla arbetskamrater, som jobbar på Åsgatan i Hammerdal som tack för att ni är så snälla och hjälpsamma och ställer upp och stöttar mig under min graviditet. Ni är värda än guld.

Dagens ros och ett stort tack till Hammerdals Idrottsförening som anordnade en jättebra och rolig fotbollsskola för våra barn. Vilket bra ordnat arrangemang, roligt att se nöjda fotbollsspelande barn. En stor eloge till alla ungdomsledare som tränade barnen och till de som ordnade lunch!

En sensommarbukett vill vi ge till Marie Jacobsson och Anita Hedström som tog med oss ut på en heldag, med stopp på bla Åre kafferosteri och 76 kvadrat och sen en underbar middag med dryck.

Tack, tusen tack alla musiker för den fantastiska lördagen på Stornäslägdan i Åsgård. Tack även alla ni andra som hjälpte till att göra detta evenemang till en sån underbar upplevelse. Ni förgyllde många männsikors liv ska ni veta.

En stor bukett till min snälla pappa Kjell som tack för att han alltid ställer upp och han hämtade mig efter mitt sjukhusbesök! Tack till världens bästa pappa!

Ett jättefång med blommor vill jag ge till personalen på äldreboendet i Pilgrimstad samt alla inblandade. Ingen nämnd, ingen glömd för den otroliga insats ni gjorde för Åke och alla inneboende. En bamsekram till er alla och ett jättestort tack.

Dagens ros vill vi ge alla våra sommarvikarier och feriearbetare. Ni har gjort ett jättebra jobb.Tack.

Dagens ros till den fantastiska hemtjänstpersonalen i Bräcke som hjälper mig varje dag. Något soligare och rarare får man leta efter.

Annons