Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Stora buketter med sensommarblommor till gårdsombuden med respektive, Jan-Erik & Vandi, Ronny & Lotta. Tack även till Margareta & Göran för lånet av partytältet, det behövdes. Sist men inte minst Tyko och Ingrid för ert ”jammande” med munspel, vilken underhållning vi fick. Tack för att festen blev så lyckad!

En stor höstbukett vill vi ge till mormor och morfar, Inger och Sven Kardin, för att ni alltid ställer upp på alla sätt. Tack för allt ni gör!

Rosor till alla medhjälpare/medlemmar som under DM i Boule i Hackås ställde upp med hembakat och kaffe samt korv med bröd. Rosor även till dom som helhjärtat krattade de 12 banorna som det spelades på. Tack.

Jag vill tacka hemtjänstpersonalen i området Järpen/Undersåker för en trevlig och trivsam sommar. Ni har varit toppen att jobba med och väldigt hjälpsamma. Ni ska ha hjärtligt tack.

Den finaste blombukett vill vi plocka till världens bästa Ulf som snickrat en så jättefin lekstuga till oss och till vår snälla och älskade farmor Ulla-Maj som sponsrat. Många kramar.

Dagens största blomma vill vi ge till vår eminente reseledare John Persson och även till vår chaufför Tommy, efter en mycket väl genomförd tvådagars Vildmarksresa  5–6 augusti.

 

En stor tistel till dig i den guldfärgade Volvon som på fredagskvällen vid 18.15 tiden utsatte mig och mina barn för stor fara då du provade att köra på oss vid nedfarten till Litsnäset.

Mer läsning

Annons