Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Ett stort tack till Rasmus Regner som hjälpte och stöttade mig förra fredagen när jag mådde som värst. Det är sådana uppoffringar och små intiativ som bygger ett moraliskt samhälle.

Ett stort fång rosor till er två som var så snälla och vänliga att hjälpa oss att komma ur diket i Kånkbacken i torsdags kväll. Som tur var kom en hjälpande hand och styrde upp situationen med sina kontakter och med hjälp av en traktor var vi åter i färdriktningen.

En stor röd bukett rosor till personalen på Strandgatans förskola Tack för en underbar praktik. Det har varit jättekul att få arbeta med er i personalen. Och barnen är bara för underbara. Tack så jätte mycket.

Dagens ros och stort tack Birgitta för en fantastisk dag på Bodda marknad och medeltida gästabud. Bodsjöbygden imponerade med sin natur. De vackra kläder som de duktiga medarbetarna bar Köpmansbodarnas utbud höga kvalite överraskade.

De vackraste blommor till all personal på förlossningen, operation och BB för mycket fint bemötande och god omvårdnad. Ett särskilt varmt tack till barnmorskorna Anette Persson, Lena Eriksson och Christina Falk samt Dr Kristina Nordqvist, ni gjorde Haqvins födelse den 6 juni till en fin upplevelse!

Dagens ros vill jag ge till Per-Arne Arvidsson med personal på Brunflo vårdcentral för det trevliga bemötande och enorma engagemang som jag fick vid mitt besök under förra veckan. Det var bara att ”lyfta upp fötterna och följa med”, helt otroligt. Det inger förhoppningar och tro på att svenska sjukvården är den bästa i världen.

Den rödaste ros till en underbar man som är snäll hjälpsam och kan allt. Sune Sigurdsson heter han. Han hjälper oss med kvistiga skrivelser när det kärvar. Må lyckan le mot dig och tusen tack.

Ett stort tack till Fullsjöns sommarcafé med all deras fina underhållning och Evy och Jonna som bakat allt gott. Britt och MajLis som sålde lotter och alla andra som hjälpte till. Tänk att få träffa alla hemvändare där. Hoppas ni orkar nästa sommar också.

Vackra sensommarblomster vill vi skicka till Ingegerd och Åke Stjerna i Gåxsjö. Tack för att vi fick duka upp middagen i er soliga trädgård före showen med Prima Donnor. Ett minne för livet för oss och vinnande värdskap från er sida.

Sensommarblommor vill jag ge till Ingegerd Grahn Bångåsen för att hon bonat så fint.

Mer läsning

Annons